En jobbande boxerpojk

Har sett matte gå till jobbet och tror nu jag vet hur det hela funkar. Så när matte idag kom hem och rastade av oss och vilade en liten stund för att sedan åka iväg igen. För det första så vilade hon i solen, fattar ni hur varmt det var att ligga där. Oj oj jag flämtade och frustade fick upp och dricka vatten och kyla av mig men sen tillbaka på postering för vila med matte det bara skulle jag. Hur som när hon sedan övergav oss så bestämde jag mig för att det var dags att jobba.

Så jag gick till aktion. På en krok i hallen hänger mattes väskor, med mycket vilja och lite våld så slet jag ner delar av kroken från väggen. Jag hade nu fått tag i två väskor. Bar in dem i vardagsrummet och tömde ut dem,kan eventuellt ha gjort några mindre modiferingar på väskorna för att få dem lite mer boxeranpassade… Sen så var det dags att jobba. Jag tog tag i kalendern först för här hade jag min chance att inteckna alla dagar som Boxerdagar – perfekt! Jag tuggade sönder 5 plastpennor i små delar i mina försök att skriva i kalendern. Till slut så gav jag upp det och istället gjorde jag lite hålskrift med mina fina tänder. Kan säga att stora delar av mattes kalender nu är uppmärkt med Boxertid. Efter mycket hårt arbete så fick tog jag eventuellt och satte i mig en liten värktablett. Men den var inget god så jag fortsatte med lite karameller istället – de var mycket godare! Sen torkade jag munnen ordentligt med pappersnäsdukarna. Efter så mycket arbete för att hjälpa matte så fick det ju vara lite lekstund också för att väga upp lite. Så jag bet huvudet av mattes 3D reflex mjukisdjur och så busade jag runt med den.

När matte kom hem var jag precis färdig – men det blev inget jubel från matte utan faktiskt mest sura miner. Men det kan inte ha varit hur dåligt som helst för när matte röjt undan så fick jag en hel burk med sparris att tugga i mig så lite belöning för mitt hårda arbete fick jag faktiskt. Scarlett hon bara suckade och sa , nej sparris får man när man ätit vassa saker för att hjälpa till att eventuellt kapsla in de vassa sakerna i den trådiga sparrisen. Det framkom att Scarlett också gjort dumheter i sin ungdom och fått äta sparris . Men se jag är så matglad så de behövdes inte minsta tvång alls utan jag gluffsade i mig dem och Scarlett kom och tiggde till sig ett par bitar hon med.
Sen sa Scarlett att jag inte är en jobbande boxervalp utan jobbig!
Så det blev hemmakväll för mig idag och ingen hundpromenad med Lorina som planerat för det hann vi inte med…