Boxer lapar sol och badar

Efter en händelserik dag igår så bar det idag av ut i skogen. Vi gick en sväng och promenerade i på nya marken. Det var inga bra marker för det var bökigt och besvärligt att ta sig fram. Vi hittade också två grisgyttjepölar men se dem fick man inte gå och gosa i. Fast de luktade och verkade vara superhäftiga lergropar även för boxrar.

Sen bar det iväg till playan – japp det var dags att bada igen. Vi är nu ett väloljat team så efter parkerad bil så kan alla vara i vattnet med flytvästar och allt fixat på under fem minuter. Jag ber er lägga märke till ordet KAN vara. Själv så kan jag vara i på typ 2 röda sekunder om jag fått. Men se lille plutten vad gör han – han segar sig ut ser så där lagom hågad ut och sedan går han och lägger sig på den lilla lilla strandbiten där är och lapar sol. På fullaste allvar så lägger han sig ner solar och vilar bredvid vattnet. Vad kan jag säga mer än – Han är ju hel tokig!

Boxer solar vid strandkant

Så själv fick jag jobba lite extra hårt för att även fånga in hans leksak och så ägde jag båda. Självklart så skulle jag aldrig vara så retfull att jag gick framför Zorro och visade honom det. Hur som då bestämde sig liten kille för att sluta sola och komma igång med simmandet. Så han plaskade på och simmade runt. Sjävklart så ville han då också ha sin leksak – skit också jag som trodde jag kunde få båda själv.
Augustis boxersim
Idag så simmade jag nästan ut till stenen med matte men kunde köra med hela vägen ut för jag var ju tvungen att hålla koll på Zorro också.

Väl hemma så blev det en stund på vibben, lite mysvila ihop och sedan en liten avslutande kvällsmassage.