Utställningspremiär – BIR -boxer charm

Idag så bar det iväg på ett äventyr. Vi åkte på utställning och idag så var jag stjärnan! Egentligen så behöver man ju inte säga mer än så. Men får väl utveckla lite kring dagen i allafall. Upp hyfsat tidigt men inte de vanlig morgonrutinerna och en av förändringarna var för lite frukost. Vilket fick mig att bli lite grining.
Men jag skulle väl egentligen inte klaga för jag hittad en död mus i trädgården som jag lekte runt med när husse kom ut, luktade sedan apa och äckel och fick borsta tänderna och snyggas till innan vi kunde åka.

Hur som iväg i bilen och så åkte vi långt parkerade och jag om matte gick iväg. En tant tittade på min stamtavla och så fick jag lite godis. Vi fick vänta vid en ring och så kom husse dit också och så började det hända saker. Man fick på sig ett snyggt halsband och så in i en ring och där skulle man springa fint och visa upp sig från sin bästa sida. Sedan skulle man stå helt stilla och bara se ståtlig ut. På valpkursen så fick jag höra att vi inte hade så mycket ögonkontakt. Men se jag har lärt mig och sökte ögonkontakt hela tiden i ringen…
Show BIR
Efter det så skulle man visa upp sina tänder , nje det älskade jag inte. Däremot så sa jag inte ett pip när denna helt okända tant klämde och kände på mig och avslutade med att klämma till kulorna där bak. Jag fick två fina rosetter en som det stod BIR och en HP – tydligt väldigt bra! Samt ett papper som beskrev hur fin jag var – visste jag väl redan. Sen gick vi tillbaka till Scarlett och bilen och körde iväg en bit. Ut i skogen traskade vi och där stannade vi för att äta frukost! Husse fick INTE bonus poäng för att han glömt syrrans och min baugett. Så jag fick dela en liten bit fralla för att inte förgås. Så knatade vi runt en stund i skogen sen bar det iväg in till stan och där fick vi sitta i bilen en kort stund medan det handlades. Efter det så serverades det korv med bröd. Gick ner! Sen så åkte vi tillbaka till samma ställe som tidigare och så väntade vi i bilen, och väntade. Sen så gick vi upp till ringen igen men se de blev ju aldrig färdiga och man fick sitta där lite trött och uttråkad och bara vänta och vänta
I väntan på Show
Denna gången var där massa andra hundar i ringen och framför mig stod en tjejkompis från min valpkurs. Men se mitt i springandet så skulle hon harkla sig och tvärnitade vi höll på att springa rakt in i henne.
Tvärnit i showringen Men där så tyckte domaren inte om mig (eller någon av de stora hundarna för kvar blev små fluffiga saker. Så min dag var över och vi gick ner till bilen och där fick vi kalasa på “fish and chips” med remouladsås, ja så mycket fish fanns inte kvar för det hade matte ätit men pommes och remouladsås säger jag smaskens om.
kalas på Fish and Chips

Väl hemma sen så crashade jag, Scarlett och matte och nannade – och sen var det snack om några fina bilder där jag står fint och glänser med mina rosetter. Nope, glöm det var min spontana reaktion idag. Jag har jobbat nog och orkar inte med mera finlir idag.
Mina bir rosetter

4 thoughts on “Utställningspremiär – BIR -boxer charm”

  1. Congradulations Zorro, you look fantastic!!!
    You are a wonderful example of the breed

Comments are closed.