Blöt sko och valpträning

Jag vet nog vad ni tänker -att jag har kissat på en sko. Men nu var det inte alls så och isåfall fy på er som tänkte så.Nej det var så att igår kväll sista nattekisset så tog jag med mig mattes ena sko ut och la i trädgården. Det var ingen som såg det förrän idag på morgonen. Behöver jag tillägga att det regnade i natt..??

Så det blev kanske lite halvsura miner på morgonen men det är smällar som man får ta för ens kreativitet.

På kvällen så var det dags för valpkurs igen. Det var lite nya dofter, ja inte för att det var nya hundar men där var min lilla taxtjej som luktade lite annorlunda. Fattar inte riktigt vad det var men annorlunda var det, de sa något om löp men att jag var en för liten pojk för att fatta. Hmof! Men kursen idag var en lite seg matte medans jag var ganska alert så vet inte vad vi ska säga om kombinatonen men hyfsat gick det. Vi körde kontaktövningar och man ska hälsa och inte hälsa på andra övningar. Det gick ganska bra och med gott godis så kan man ju offra sig lite extra.
Sen var det gå fint i kopplet och lite andra övningar som man ska bemästra och förfina för varje gång. Idag så var där dock en helt ny övning som vi inte alls gjort tidigare eller som var vidarutecklingar på tidigare övningar. Lite nyfikna ?

Jo man fick gå bort till tant lärare och så fick man vara där medans matte gick sin väg. Sen så stannade matte och kallade in en. Jag kom springande som skjuten ur en kanon mot matte. Nu sprang jag inte direkt till matte utan mot och så precis bredvid så drog jag runt matte i två varv med boxerburn. Så skönt att få ut lite av all den uppbyggda energin i kroppen. Efter min lilla boxerburn så kunde jag hänge mig åt leksak och godis och sen var övningen slut.

Sen var det dags för teorigenomgång, då gör jag som vanligt jag stänger av kopplar ner och nannan. Fast det gör jag bara en liten stund för sen tycker jag det är lite ensamt att nanan på filten på golvet. Så då lägger jag mitt huvud i mattes knä. Fortsätter med framtassarna i knäet. Har man kommit så långt så är det väl lika bra att ta med även bakbenen- men konstigt nog så blir det stopp där och jag får inte nanna i knäet.