Simma utan flytväst

Idag på simturen så var det lite annorlunda. Matte hon hade stora stora långa plastfötter och liksom ett stort glasöga och en slang att andras i. Men då så stänkte hon massor så mycket att vi liksom var tvungna att hålla koll på henne lite extra och simma runt henne hela tiden. Idag så simmade jag nästa hela vägen bort till stenen med matte. Vi parsimmar bredvid varandra och det går hur bra som helst. Hur som Zorro hade gått upp för att bli torkad när han sedan ändrade uppfattning. Drog iväg och kastade sig i vattnet utan flytväst och betänkligheter för att simma utan flytväst. Han skulle ut till mattes sprattlande gummifötter och mig. Han fixade det bra att simma utan flytväst -även om man inte får! Men sen drog han i sig lite vatten så husse fick stega i och ta upp honom innan det blev något obehaglig med vatten.Samtidigt så förstår jag inte för när han väl kommer ner till vattenkanten så står han alltid och velar och tänker efter innan han väl kastar sig i men nu var det lite extra spännande. Själv så kastar jag mig i direkt i vattnet utan att tänka mer än en halv mikrosekund.

Sen så körde vi lite träning också och vi testade och lyckades med konststycket att få in två boxrar i bredd i en vanlig lite agilitytunnel. Det var ett klart överraskande resultat för alla inblandade.

Det där med godis och mat är ju så klart uppskattat och nu var Zorro helt överraskad över att förutom att man i trädgården kan hitta mumsiga frukter som man kan förse sig med när man själv vill. Idag på promenaden så berättade han att han hitta mumsigheter ak hästskit! Men det får man inte äta -däremot så blev det godisutdelning om man lät bli. Så han lät bli flera gånger.

2 thoughts on “Simma utan flytväst”

Comments are closed.