Efter valp “tantrum”

..Så morgonen började ju med ett fullskaligt tantrum och då kund man ju tro att allt skulle bli lugnt efter det.
Men skenet kan bedra!

Så ja vi hade en omgång till när jag agerade så fint så fint… denna gången fick jag utvisning till buren. Fast dörren till buren var inte stängd utan jag skulle stanna fint där och koppla av iallafall. Nehe det tyckte inte jag och ska jag berätta något så är det faktiskt så att jag är snabbare än matte. Men även om jag är snabbare så forlorade jag iallafall ivarje gång. Så till slut så la jag mig faktiskt i buren och trots att dörren var öppen så sov jag och brydde mig inte om det.

Efter vila kommer aktivitet och en aktivitet som jag gillar är att stå på matbordet. Idag fanns där tyvärr ingen mat men jag kollade läget iallafall. Men jag vet inte varför men påkommen blev jag men då var jag snabbt ner som en vessla och kastade mig ner i min bädd och låg helt stilla. Så förmiddagens “träning” hade nog givit lite utdelning.
Det verkliga beviset kom sedan vid kvällsmaten. Då var det samma övning som på morgonen men en liten skillnad matte hjälpte mig tillbaka till bädden 1 gång! Sedan la jag mig ner och vilade och de tvåbenta fick äta kvällsmaten i lugn o ro.

Sen efter kvällsmaten så bar det iväg på lite simning! Men helt otrolig men vi var inte ensamma bakom oss körde en annan bil som också skulle dit och simma. Först åkte vi i vattnet ja ja mer korrekt Scarlett kastade sig i och jag satt och tittade på. Men sen så kastade jag mig också i och vi simmade båda två när barnen från den andra bilen också skulle bada. Scarlett hon är helfokuserad på sitt leksak. Jag – självklart med wubban i munnen – drog iväg och skulle hälsa på barnen o deras pappa. Den lilla flickan hade sånna roliga armflytisar , precis som Alexandra. De verkar vara så roliga. Jag simmade ett par varv runt dem och hälsade lite innan min simtid var slut och jag fick gå upp.

Sen väl hemma så insåg jag att det varit en lärorik dag så jag la mig och snarkade och sparkade med benen i sömnen.
Scarlett hon la sig också tillrätta och njöt efter en god dag med mycket sol och mys och perfekt avslutning med sim o bad.