Valpkurs o padda

Nu var det dags igen – efter sommarlov så var det dags för valpkurs igen. Scarlett hon stod på tårna och var så redo för träning när matte tog fram och packade väskan och smaskgodiset åkte fram, ja har sagt det tidigare men det tål att sägas igen kyckling hjärta. Men så kom besvikelsen det var inte träningsdags för Scarlett eller oss båda utan bara för lilla mig (valpfördel ?)

Sen kom ett litet problem i vägen för precis när vi skulle åka först då insåg matte att jag har slarvat bort mitt halsband. Hon pratar om två scenarier ett att jag tagit halsbandet och gått ut med det eller att jag haft halsbandet på och tappat det någonstans i trädgården (jag vet vilket som stämmer men tänker inte berätta) Slutkontentan blev att jag fick prova en två-tre halsband i rasande fart. Det slutade med att jag fick gå iväg till kurs i ett stort svart läderhalsband med stora nitar på – nu snackar vi !!!

Väl på kursen så följde jag min rutin, börjar det hela med att bajsa på gräsmattan även om jag var välrastad när vi kom dit. Så första delen av kursen gick hyfsat och jag följde med matte och gjorde mer eller mindre som matte bad mig om men vi fick lite bakläxa på ett par saker och ögonkontakten (fast vet inte om jag riktigt håller med om det..)
Sen så i slutet så tappade jag lite fokus – men ska jag vara ärlig så gjorde matte det också. Så vi fick nog båda två lite soppartorsk på energi. Väl inne på teorin så var jag så trött att jag la mig på min filt och sov.

Väl hemma så trodde man att träningen var över men icke! Fick direkt en rejält tillsägning och gränsdragningsträning. För tydligen så får man inte leka med paddor. Så fast jag hittade en fin och halvfet padda som hoppade runt på min gräsmatta så fick jag inte busa och leka med den. Scarlett kom ut och tittade till mig och förklarade att paddor är giftiga men att det eventuellt finns sätt att hantera dem iallafall Paddstampning

2 thoughts on “Valpkurs o padda”

  1. Shit pommfritt -Skulle ha läst detta innan jag startade dagen med ett boxervalp tantrum.

    Börjar inse att man inte är bättre än ens sista duktiga handling – man kan inte leva på tidigare meriter av fanstastiskt uppförande.
    Livet är tufft för en liten pojk som mig! Ska man behöva vara duktig hela tiden *suck*

  2. Härligt jobbat Zorro, nu ser du till & göra som matte säger, annars tar hon till med hårdhandskarna förstår du.

    /Susanne & mamma Ruffa

Comments are closed.