Lång ensamdag

Vilken dag !

Upp och en promenad ihop hela familjen och så långt så bra. Men sen när vi kom hem så stack först husse och sedan även matte. Vi fick vara ensamma och sysselsätta oss ungefär som en vanlig arbetsdag men sen så blev och kom det obra.
Husse kom hem – men inte för att vara hemma med oss utan bara för att släppa ut och ett par minuter i trädgården så vi fick kissa av oss. För sedan så åkte han igen! Han åkte och lämnade oss! Vi blev lämnade igen. Ja detta är traumatiskt så det förslår.

Sen tog det en bra stund innan de tvåbenta så slutligen kom hem. Jag skötte mig som vanligt – men Zorro blev lite rastlös. Han lyckades få upp dörren till biblioteket, den går inte att stänga riktigt ordentligt. Så tar man sats och satsar lite extra och så får man upp dörren. Väl där inne så hoppade han upp på skrivbordet och sedan gick han runt i fönsterkarmen och välte ner blommor och prydnadsaker. Men inget som kunde gå sönder så han mest bara oredade.

Där inne fanns mattes aldra viktigaste paket som stod på skrivbordet där hon trodde att det var boxersäkrat. Det var tur att han inte var på det för då hade matte inte blivit glad på honom…

Det är en sak att ha huset boxersäkrat och det är en helt annat sak att ha det Zorro säkrat- men de lär sig så småningom de där tvåbenta…

När de så väl kom hem så luktade de hund och massa god kalasmat, de hade varit på kalas med släkten och så hade matte varit på hunduställning och klappat massa andra hundar. Medans vi var ensamma hemma och övergivna -svikare. Men som plåster på såret så drog vi ut och iväg och simmade så man fick ut lite energi i kroppen. Det var lite kallt i vattnet och sedan så började det att regna men hur som – vi fick simma och det var perfekt.

Väl hemma så hann vi knappt lägga oss tillrätta innan husse körde iväg och sen kom han hem med medicin – inte till oss utan till sig själv. Undrar om jag nu får dela min räkost med husse när han ska ta tabletter ? Det är isåfall okej!