Äventyr och operationsdag

Dagen har haft sina äventyr kan man väl säga.

Först så har stökbrossan kommit på en ny lek, han går ut och tar lite sats och så välter han det stora gröna sopkärlet och i den finns det massor med plastpåsar. Han tror att det är paket till honom att busa och leka med. Men jag vet bättre och vet att man inte alls får busa med soporna. Han hoppade också upp en vända på husses blombord och “fixade” till men så fort någon av de där tvåbenta tittar så är han snabb som en vessla att visa sitt bästa jag och ska charma dem. Tror det kallas ögontjänare – inte för att jag vet eller minns något kring att vara en ögontjänare…

På dagens simtur så försvann Zorro, han knatade iväg på land och husse var inte snabb nog efter honom. Så han rushade iväg på en liten upptäcksfärd på egen hand för att kolla vad som mer fanns än bara vattnet. Detta resulterade ju i att jag fick göra en otrolig kraftansträning för att snabbt ta mig till stranden och rusha efter. Jag hade ju sett honom och husse försvinna iväg och var ju tvungen att hålla ordning och se efter vad de gjorde. Tur att man är snabb på att simma och sedan rushade jag efter dem båda och hittade dem en liten bit bort.

Väl hemma sen så försökte matte köra lite ström på min has med sin tens maskin – men nej tack det var inte alls uppskattat utan vi nöjde oss med lite massage och böj/sträck rörelse. Sen så körde vi en liten träningsomgång så jag fick anstränga och träna de små grå cellerna också.

Därefter var det dags för en avslutande operationsdag.
Kanin – har nu fått en bukoperation
Vit tiger har fått en ögonamputation
Noshörning – större ryggoperation
Lill tiger – piper inte längre och har fått en halvkroppsoperation
Bläckfisk huvud är nu åter tillslutet

Så nu har vi en del “nyagamla” leksaker att busa med.