Blåbär och bit i kinden

Idag så var det min tur att hänga med ut i storskogen och plocka blåbär med matte. Men herre gud vilken nitlott, det är ju så otroligt tråkigt. Det är massor med bär i skogen så det tar evigheter innan man ens flyttar på sig och då är det liksom mussteg framåt. Men till slut så la jag mig ner i blåbärsrisen och åt blåbär själv – för det fanns ju inget annat att göra. Dock kan jag konstatera att jag nog faktiskt är snabbare på blåbärsplockning än matte så hon får nog träna upp sig lite. Men att göra blåbärsmarmelad slår hon mig på – och inte får man ens smaka.

Idag så var vi ensamma för nu jobbar båda tvåbentingarna. Det gick ganska så bra att vara hemma – inget förstört och Zorro han skötte sig hyfsat. Det tog lite tid för de tvåbenta att faktiskt hitta vad han gjort idag. Men han flyttade faktiskt elementet med 10 centimeter så det gled ur det ena fästet men hölls upp av det andra – tur!

Sen var det lite träning hit och dit och matte hon tränar på att springa i cirkel och fram och tillbaka – tror det kallas utställningsträning och Zorro han springer bredvid.

Men allt var inte kul och glatt idag! För när jag skulle få på mig mitt benskydd innan det var promenaddags så var Zorro där och bet och spekade. Han fick tillsägning men lyssnade inte för fem öre utan förtsatte och se när det sades till en sista omgång så gjorde han något ABSOLUT oförlåtligt! Han trodde nog att matte var jag eller så slog det bara runt, för han nafsade matte i kinden som om hon hade haft hängläppar som mig. Men se det var det sista han gjorde på en bra stund för han fick rött kort och personligt straff och innan han knappt visste ordet av så låg han i buren och fick ta sitt straff.

Efter straffutvisningen så var han något lugnare och full av pussar- frågan är om han lärt sig och nu är ångerfull på riktigt…
Naughty boxer pupp

2 thoughts on “Blåbär och bit i kinden”

  1. jo jag tror jag lärde mig att man inte får nafsa på de tvåbenta … (ivartfall så blir det jädrigt förbaskade om man gör det)
    Och kroppen den börjar fyllas med hormoner lite tidigt men ja varför inte ?!

    //Zorro

  2. Låter som det börjar komma lite hormoner i den där killen…..
    Ajabaja Zorro-pojken, INTE bita matte!!

    /Susanne

Comments are closed.