Tejpade öron – rond 2

För ett par dagar sedan hade vi rond 1 i tejpning av floppiga boxeröron. Rond 1 var en klar och tydlig seger till mig. Idag så gick vi in i rond 2. Jag hatar att erkänna det men efter ca 10 minuter så såg det faktiskt ut så här.
Tejpade boxeröron
Trots hårt arbete så hade jag inte haft något framgång…

Så över till plan B-
Ute så välte jag 3 spänner rotade runt och klämde mig bakom grillen. Väl bakom grillen fick jag tag på papppåsen drog fram den och stoltserade med dess innehåll på gräsmattan. Den innehåll husses musfälla som är utsatt på natten men nu busade och lekte jag med den (det är inte en sån där klämma nosen fälla utan vi fångar musen levande och sedan får den åka bil med oss när vi ska ut i skogen och då flyttar den och bor någon annanstans). Men oj vad Scarlett skällde ut mig och blev arg för att jag busade med husses saker!

Sen kastade jag mig över Scarlett och skulle ha hennes leksak och kampade och drog i den.
Boxer kampar

När det sedan var dags för att gå in så gick Scarlett in så fint medans jag vände mig om, tittade på matte, och sedan drog jag iväg på däcket istället. Vips så var matte efter mig som en furie och jag blev så överraskad att jag faktiskt hoppade åt sidan och rakt in i bananträdet. Därefter så fick jag “hjälp” in.

Väl inne så hittade jag en pipleksak som var hel och fortfarande pep och den sprang jag runt med och pep konstant en bra stund innan jag la mig tillrätta under bordet vid mattes fötter och tuggade på den. Ja det var vad de tvåbenta trodde jag gjorde. I själva verket så hade jag lyckats få av mig mitt läderhalsband och låg och tuggade på det. Det hela avslutad med att jag kröp fram och visade vad jag gjorde och sedan hoppade jag upp med tassarna på datorn och slog in kortkommandot för att rotera datorskärmen. (Man är ju en riktigt hacker! För det hade inget alls med slumpen att göra.)

Så sammanfattningsvis – ja tejpen är kvar på öronen … men vem som vann ronden .. ja det får ni själva bedömma…