Världens undergång o benskydd

Skit skit och åter skit!
Ja det är vad jag har att säga om ovädret som vi hade i natt. Det small, det sa pang, det vidbrerade i huset, det vibrerade i mig, det var smattrande regn och till detta var det ett förfärlig ljusspel på himlen.

Jag fick gå upp och nanna i sängen om jag ville. Men jag ville inte nanna i sängen utan låg och darrade på golvet mellan sängen och byrån men sen när sovrummsfönstret bjöd på ett upplyst ljusspel så bestämde jag mig för att gå ner och krypa ihop där istället. Husse stämde av läget och Zorro han låg och nannade och brydde sig inte det minsta över att hela världens undergång är här.

I skenet av att världen går under så kan jag ju bara lugnt strunta i att bry mig om att matte har köpt några dumma benskydd som jag ska ha på mig. Det var superläbbigt och gör att man inte kan gå alls – urgh. Men jag fick hjälp för att Zorro han försöker ta av mig dem hela tiden. Som tur var så va dagen bra och vi hann med att simma en omgång och även en snabb visit hos Diesel. Zorro han kan då inte föra sig – för vet ni vad han gjorde ? Jo , han blev så exalterad när han såg Diesel att han kissade ( i det säger jag inget om ) men han kissade PÅ matte.

Fast jag kanske inte ska allt för fördömande mot Zorro med tanke på att jag faktiskt bet matte i handen idag. Eller bet och bet är kanske för mycket att säga men när vi simmade och jag skulle ta min simleksak så var mattes hand ivägen. Jag trodde jag kasta mig efter min leksak men den hade matte snott så istället fick jag ett gott och kraftigt tag kring mattes hand. Klämde någon liten fjantig nerv eller så så fingrarna spretade men herre gud inget blodvite så igen fara! Efter en liten stund så såg det okej ut igen – så jaja är vad jag kan säga…