Kan inte simma

Ja vi var iväg på vanliga simställen – men idag så kunde jag inte simma alls -igen.
Så det är bara på det andra stället som är lite mera långgrund där det funkar att simma för här går man i med lite lutning och då funkar det liksom inte för mig. Det är inte stor skillnad men nog för att rubba mina cirklar.

Så nästa gång får vi väl testa det andra stället och se om det är tricket – att simningne är platsberoende ???

Men husse och jag gjorde en samhällsinsats och plockade ihop allt skräp som några skräpiga ungdomarna lämnat efter sig, burkar, flaskor, plastsaker, konservburkar och grillrester… suck

På kvällen så körde vi träning , sit, ligg och kom – Scarlett bara tittar och utförde sedan allt jag skulle göra och krävde lite godisutdelning hon också.

Men pricken över i var när jag sedan gick in i min bur och ställde mig och pinkade på madrassen (igen) men de rentvättade överdraget och fällen hade faktiskt legat på i över 2 timmar … du anar inte vad det får igång de tvåbenta…

2 thoughts on “Kan inte simma”

  1. ..F’låt
    Men Scarlett har sagt att jag inte fåt kissa på hennes madrass längre så jag var väl lite duktig som valde min egen madrass??
    Men mamma jag lovar att jag nu ska vara en stor kille och inte kissa inne mera !!!

    //Zorro
    (och mamma du ska se vilken fart de blir på de tvåbenta de flyger fram och kastar ut mig och madrass och drar av filtar och överdrag…)

  2. MEEEEEEN Zorrooooooo, inte får du kissa på rentvättade saker……….du får inte kissa inomhus överhuvudtaget!!! Skärpning killen!

    Boxertacklingar mamma Ruffa

Comments are closed.