Finess med koppel

Jag har ju tyckt att det där med koppel är lite dumt och tråkigt för matte hon håller ju aldrig den takten som jag tycker vi ska ha och jag kan inte gå fram till andra hundar och göra vad jag vill. Men koppel har faktiskt en stor finess – jag har koll på var matte är! För hon är i andra ändan av kopplet.

Idag på skogspromenaden så åkte kopplet av – underbart tänkte jag. Men se matte slarvade ju bort sig hela tiden och försvann så jag fick ju inte göra annat än att ha koll på henne och springa tillbaka och leta upp henne.  Så besvärligt så! Men det gav utdelning i godisform att vänta in och ha koll på matte men måste säga att det var ganska skönt när vi sen kom ut på gatan och kopplet åkte på och jag visste att jag nu verkligen hade koll på matte!

På kvällen åkte de tvåbenta iväg på fest utan oss men vi rockade loss lite hemma och de blev en kruka i vattenskålen, en kissepöl på madrassen (Scarlett var så nöjd att jag kissade på min egen madrass och inte hennes). Så var vi i soffan också – men jag glömmer hela tiden bort var Scarlett har sagt “vi får inte vara i soffan när de tvåbenta är hemma” så jag hoppade upp och dansade runt i soffan när de kom hem – tydligen obra.