Simframgång

Idag så verkar hela dagen ha handlat om mat – lagat och förberett mat hit och dit utan minsta involvering av huset två bäst provsmakare.
Men sen så blev det lite tid för oss och vi drog iväg för att simma – det har nu blivit poppis att simma för förra gången vi var ute så var det massa hästar och folk som skulle simma så vi fick köra vidare till annat ställe och idag så var det massa bilar och hundar så vi fick stanna vid andra sidan. Denna sidan var så mycket bätter – lite mer långgrund så idag gjorde jag det ! Jag simmade på riktigt!
Jag kom igång och paddlade på och försökte hänga på syrran för att sno hennes vattenleksak – men min nyvunna framgång var kortlivad för jag han inte mer än att simma runt i en liten cirkel förrän jag fick gå upp och vila . Detta under förevändningen att jag är en liten valp och inte får anstränga mig för mycket – skitsnack! Här har ni hejat på att jag ska lära mig simma och jag har plaskat i vattenkanten och nu när jag hade enorm framgång och har fattat så får jag inte (men fick ut en kort cirkel till och hängde direkt på Scarlett – oj vad hon får akta sig sen när jag får simma på riktigt för då tusan ska jag ta leksaken – så bara är det! (Så får passa på attfilma lite nästa gång vi är ute)

Väl hemma så blev det lite vila och sova innan släkten kom på grillat och tårta. Det bjöds även på lite skönsång innan de gick hem och vi båda gick in och jag la mig att vila på Scarlett. Finns inget bättre – varmt, mjuk, nära och skönt -syrran du är perfekt att sova på.

Zorro sover på Scarlett

2 thoughts on “Simframgång”

  1. Ja mamma det är skoj- och nu har jag äntligen fattat det där med att simma 🙂

    Boxerpuss o buss på er hälsar Zorro

  2. Va duktig du är Zorro, din mamma Ruffa hälsar att du ärvt simmningen efter henne, hon ÄLSKAR att simma & är gärna under vattnet också. 😉

    Massa boxerpussar från mamma Ruffa med flock…..

Comments are closed.