Tjejtur på loppis

Igår så fick ju Zorro hänga med på kalas medans jag fick vara hemma – så idag var det min tur.
Matte och jag hade tjejdag- vi åkte in till stan och gick på loppis. Det innebär massor med människor, barn, cyklar, bilar, hundar och saker. Så med andra ord var det ett förklätt träningstillfälle. Det gick galant – ja ivartfall den första stunden. Sen small det, det var som värsta pangen , vet inte var det var men rädd blev jag och ville hem. Vi kämpade på ett tag till och så small det ytterligare två gånger – folk tittade sig runt omrking men viste inte vad det var. Men det spelade ingen roll jag blev skrämd och sen så tyckte jag bara att det var stressande och svårt att fokusera.

Så vi knatade på ett bra tag runt och tränade men det var inte samma sak längre – men jag orkade inte bry mig om de andra hundarna runt ikring så det var väl positivt i det hela. Kom fram en liten tös för att hälsa på mig också men jag hade inte riktigt fokus på henna utan ville mer hem till bilen, men när matte sa att jag var snäll men kunde pussas lite så satte sig hon ner på huk och la ansiktet mot mig så jag pussade henne så fint på kinden. Hon försökte att ge mig godis men det ville jag inte ha – men lite kli på huvudet och sidan var helt okej.

Så efter att ha knatat runt i folkmassorna med pauser och promenader på gräsmattorna vid sidan om i 1 timme så gick vi tillbaka till bilen och åkte hem och jag fick lägga mig under min jasmin och pusta ut. Borta bra men hemma bäst 🙂