Skogspromenad

Idag så fick jag min promenad som vanlig medans Zorro nannade förmiddagsvila – men väl hemma så gillade jag inte det nya upplägget. Jag blev lämnad medans Zorro fick ut och gå skogspromenad. När han kom hem så berättade han om alla doftera och intrycken på sin lilla fjant runda och så efter det så gick han och la sig och nannade och sa – Scarlett jag förstår inte hur du orkar gå långa promenader med alla de intrycken man blir ju supertrött. Men jag förklarade att man lär sig och att det är livet med goa skogspromenader och att det sedan finns ytterligare bättre rundor när man åker iväg med bilen och går i andra mycket större skogar med andra dofter. Men då talade jag för döva öron för Zorro han låg där och snarkade…

Sen så knölade vi ner oss alla tre i hundbädden och vilade lite när solen tittade fram innan hagel och regnet smattrade ner och vi fick gå in.
Att vara inne och bara gå ut för att göra behov istället för att vara ute hela dagen resulterade i att det luktade skit – skit för att Zorro gick och satte sig och bajsade inne och inte en utan två gånger. Fann väl inte ro ute när det regnade utan passade på att göra det i lugn och ro i en hörna i uterummet när han väl kom in- usch anna mig ! Men jag signalerade och visade husse vad som hänt så han kunde fixa till det hela.

Men nu är det fredagsmys som gäller – lite goda tuggben och så kan jag kanske smila till mig lite popcorn och chips??
(och husse kanske kan ge mig mat utan att fråga matte om det är för mycket …lite bonus kanske??