Leklåda o matematik

Men ska börja dagen med lite matematikska förhållande – boxer på magen > boxer på sidan :Detta är ett konstigt förhållande jag lärt mig idag – om jag ligger på sidan och så kan jag glida in under soffan men om jag sedan där vänder upp mig och kryper med magen i golvet så kan jag få plats under soffan men jag kommer inte ut. Så för att komma ut under kanten så måste man återigen lägga sig på sidan och glida ut. Men det är lite spännande för under soffan så finns det (förutom dammråtter) kablar – mumsiga roliga kablar. Men sent på kvällen så låg där en rulle av något slag i vägen så det var svårt att komma under soffan -men får klura på det.

Idag var jag kreativ när matte var på jobbet, jag gjorde rent hus på soffbordet inte för att där fanns så mycket men en prydnasvas med sand i och ljus i, tändstickor liggande i den, samt lite papper och allt det låg på golvet. Sen hade jag även möblerat om en växt i fönsterkarmen och lagt ner på golvet- så provat på ytterligare ett yrke och nu lagt homedecorator till min lista

Sen så kan man ju inte bara leka med de tvåbentas saker för då blir de så griniga så jag kastade mig idag ner i leklådan – lådan där vi har massa leksaker. Jag har inte ägnat den så stort intresse tidigare men idag så var det faktiskt något som fångade mitt intresse – långt nere i lådan så jag kämpade på och arbetade mig neråt.