Försvunnen Zorro

Japp – syrran har ju varit lite hänging även om hon faktiskt var lite mer i form sen på kvällen.
Men det innebar ju att jag inte hade en stora syster som höll koll på mig hela tiden eller tog uppmärksamheten ifrån annat kul – utan jag hade bra mycket mera frihet att utforska läget helt själv utan något som störde.

Jag kunde tydligt känna att det luktade min mat på utebordet – så med lite vilja och mycket enträgenhet så lyckades jag knöla och sparka mig upp på trädgårdsstolarna och var på väg upp på bordet och så nära mitt mål – när matte såg mig och jag åkte ner. Stod idag även inne i diskmaskinen, när den höll på att tömmas och de vände ryggen åt mig så klättrade jag snabbt in.

På tal om Scarlett så får hon en sak upp i rumpan som efter en stund piper och visar några siffror – superhäftigt ! Tur hon älskar mig så att jag faktiskt får stå och titta på medans hon har en pinne i rumpan…

I trädgården så tog jag lite egna initiativ och gick igenom den lång upphöjda rabatten och drog upp lite “skräp” från den. Skuttade iväg till absolute utsiktsplatsen – har sett syrran göra det och hon har så rätt den är absolut bäst för att ha koll på läget. Medans jag var ute och skulle kissa kom den en stor kråka och satte sig framför mig – jag skuttade till och visste inte riktigt vad jag skulle göra men sen gick jag mot den och då försvann den iväg en liten bit. Scarlett stod i uterummet och tittade på och sa – men jaga bort den då!! Vi bor här -inga kråkor och skator – men jag vet inte vi kan väl dela på tomten den är stor…

När vi sen vilade på eftermiddagen så hörde Scarlett i syne eller något så hon väckte upp mig – jag låg ute i uterummet och kom inörlandes och undrade vad som hände och varför hon skällde. Hon ursäktade sig med att det var falsklarm men då sa jag – har du nu väckt upp mig så får jag faktiskt krypa ner och vila vidare bredvid dig – och det fick jag. Efter det så kollade jag även in badkaret när husse låg och bubblade badkar -spännande!

På kvällen sen så passade jag på – alla var lugna och stilla så jag utforskade lite – så mycket att jag faktiskt försvann! Matte sprang runt och letade efter mig och kunde höra sniff och små klor men hittade mig inte hihihi!! Husse hittade mig – barngrinden i trappan hade inte låst sig riktigt vilket gav mig de extra 2 cm som jag behövde för att kunna ta mig under – upp för hela trappan och börja utforska ovanvåningen – där har jag aldrig varit tidigare oj det finns så mycket mera att utforska.

Men sen när det var sena kvällen så gick jag runt och fnös och buffade, knuffade och härgade och kom inte alls till ro – inte förrän matte satte sig på golvet. Då rusade jag bort och kröp upp i knäet och efter en sån utforskande och händelserik dag så sov jag så gott på ett par sekunder.

2 thoughts on “Försvunnen Zorro”

  1. TACK för inlägget i min blogg finaste Zorro. Klart man blir ledsen när ni finingar lämnar mig, men det känns verkligen tryggt att ni hamnat i så fina & bra hem!! Är väldigt glad för det!!!

    Massa boxerpussar från din mamma Ruffa & din gammelmatte & resten av flocken……

Comments are closed.