Yrken

Yrken för en boxer!?
Efter att ha fått vara med matte lite på jobbet och se mig runt och hälsa på folk så har jag börjat fundera på vad jag ska ha som yrke så jag har idag tesat ut ett par olika.

En tuff kille som jag – ja varför inte arbeta med tatuering och piercing tänkte jag så knatade över till Scarlett för att se hur det där med piercing fungerade och bet till rejält i örat så att hon också kan ha små fina örhängen eller ringar vad hon nu kan tänkas gilla. Det resulterade i en lavett så jag slog runt och ett stort gap som visade sitt mycket starka ogillande till detta – så vet inte det kanske inte är något yrke för mig då.

När jag hade en ensamhetsstund (hela huset för mig själv som någon form av träning eller så) så ringde telefonen och direkt tänkte jag att telefonist är ju ett mycket lugnare och mjukare arbete det kanske passar mig bättre. Så jag tog ner telefonen och bar bort den på min matta och där svarade jag också – men nu förstod personen inte i andra ändan att jag svarat. Så så länge som det är mest tvåbentingar som ringer så blir det spårkförbistringar och telefonerna är inte heller riktigt anpassade för boxertassar.

Personlig tränare – jag tittade på när mofar och Scarlett tränade lite på vibben – men måste säga att det inte alls tilltalar mig utan jag tyckte det verkade så tråkigt att jag faktiskt nästan somnade.

Ett som ligger mig varmt om hjärtat är ju trädgårdsmästare och jag testar gärna lite extra pådetta yrket, idag så ansade jag en hibiskus och bar runt på lite ris och små pinnar. Tittade storögt på när husse klippte gräset och hög lite ved – och har ju grävt upp en del i både rabatter och odlingslådor för att inspekter att det gjort rätt. Jag vet inte men ännu så länge så känns det mest mig -trädgårdsmästare !

Scarlett bara skakar på huvudet och säger att jag får bli vad jag vill bara jag inte testar mer dumheter på henne !