Arbetat

Idag så har jag haft tufft arbete hela dagen!
Förmiddagen så började jag med att ställa mig i en av mattes odlingslådor och gräva ut en tredjedel av jorden.
Matte blev inte alls så lycklig över min hjälp – men det kan inte varit så farlig för hon hade tid att fota mig
(eller så var loppet redan kört…)

Sen så fick jag åka med och hälsa på på mattes jobb – jag tog det med ro och kollade läget och knatade iväg. Sen så blev det gos och kel av massa folk. Hittade en fantastiskt roligt tröja – en tröja med knappar som var så goa att bita och tugga lite på – men se det fick man tydligen inte göra.

Mattes chef han var så tråkig och hundrätt är han också (även om jag inte såg så farlig ut) så jag bestämde mig för att passa på och sova lite i mattes famn. Men rätt som det var så var det dags igen att hälsa på ännu mera folk och sen så var det dags att åka hem. Jag börjar att acceptera att åka bak i hundburen i bilen så nu gnäller jag mest och lägger bara in ett par vargvrål – istället för en konstant serenad.

Sen kom husse hem efter att ha varit iväg på resa, Scarlett förklarade att det kallas tjänsteresa och är något tråkigt. Men hon blev iallafall glad att husse kom hem så att han kunde passa mig och matte passa på att gå en långpromenad i lugn o ro. Själv så crahsade jag i djup snarkande sömn efter dagens alla upplevelser.