Pestigt yrväder

Yrväder – idag har han varit ett väldans yrväder hela lång dagen från tidig morgon till sena eftermiddagen.

Jag har bara kunnat titta på och sedan tagit ett halvsteg tillbaka och tänkt, du kommer att få skällning!
Växterna från uterummet är nu ute på däcket, så plutten drog varvet förbi alla växterna och bet och tuggade lite på dem alla, palmerna, hibiskusen, flaskborstbusken, kallan, fikusträdet – japp allihop och matte sprang efter över försökte hålla koll på läget.
Zorro går på växtern

Visade sedan sin styrka genoma att hämta husse träsko och bära runt på den och ta upp den för de två trappstegen in till köket och in på mattan för att gnaga. Han kastade sig ner och drack ur mattes tekopp och tuggade på hennes bok, bläddrade förstrött i tidningen och naggade henne med de där sylvassa tänderna på insidan låret
(ja just det matte NU förstår du varför jag bad honom flyga och fara när han var på mina tuttar och jumske och skulle se om jag hade mjölk)

Han låg och sög sav på stubben efter den nerkapade björken, tuggade på pionerna matte lyckats hitta och rädda undan kvävning av ogräs. Drog och kampade lite med klematisen som klättar vid trappan. Fastnade nästan i trappans galler. Samt tog sig in under däcket och kröp runt där. *suck*

Så han fick tvångsutvisning till buren i två omgångar och ta det lugn och sova nanna vila middag! Han gillar det inte men först då så lugnar han ner sig nog till att faktiskt sova.

Vi hann även med att busa och leka och han tuggade på pinnar tillsammans och lekte även runt med en gamal ihopknölad läskeflask, vi busade även runt en stund utan några leksaker mer än oss själva och det går bra. Jag är försiktig med honom och matte ser till att vi inte drar iväg i superfart eller gör oss illa.

Inte ens när de tvåbenta åt kvällsmat så kunde han vara lugn utan rushade runt och stökade. Men jag fnissade lite för mig själv när han gav sig på att provsmaka på växterna som var kvar inne i uterummet – kaktusar – så det fick faktiskt stop på honom ett liten stund. Men ganska snart så var han igång igeno och hittade andra mjuka stora härliga blad att tugga på till allas förtjusning ??

Sen så blev det återigen lite tvångsvila och han la sig då äntligen ner och sov ordentligt –
så efter en dag med mycket tug och utforskande så avslutar han det med detta fantastiska beteendet och gör sig sockersöt för att alla ska falla för honom…gör ni det?

Zorro vilar

4 thoughts on “Pestigt yrväder”

  1. ..och bara vänta nu ska Zorro också få möjligheten att skriva lite 😉
    kan ju inte bara överlåta sånt viktigt till stora syrran.

Comments are closed.