Ur led är tiden

Idag så var tiden helt ur led det var inget som funkade.
Vi kom upp sent och hade ett lite frukostmissöde- plutten åt upp sin mat snabbare än mig och efter det så rushade han bort till min skål och stack ner huvudet och började tugga på min frukost. Jag bara flyttade mig förvånat och undrade vad jag skulle göra – men behövde inte undra så länge för matte kom ångande och svepte upp en valp och jag fick äta i lugn o ro.

Sen drog husse och jag iväg på prominiks och väl tillbaka så hade brossan busat runt en del och var egentligen vilestund för honom. Men då kom mobror och Annemie och så gosade de med mig och honom. Men se när det händer saker så är det svårt att vila och nanna för den lille.

Så det blev inte mycket vilande utan mer något kort slumrande och så var han vaken och altert igen och så somnade han i Annemies knä en stund. Sen när de gått så var hade vi alla precis slumrat till – när husse kom hem från stan och stojade och stökade och väckte oss alla – inklusive plutten.

Nu var bitmaskinen igång på riktigt och tyckte han hade vilat tillräcklig och att det var busdags igen.
När han väl lagt sig tillrätta för att nanna och slumrat in – då kom momor och sen kom även mofar och sist men inte minst kom även Bea. Alla för att titta och se på MIG – sen fick de självklart kolla in plutten lite också men mig först!

När alla gått hem så var han ute och kissade och sedan krashade han och nanna snarkade. Han sov till och med förbi kvällsmaten, men när matte så tyst hon bara kunde hällde upp min mat så vaknade han med ett ryck och helt sömndrucken stod han och pep och skulle ha mat – så det fick han.

Sen så kröp han upp i min bädd och ville ligga där med mig. Har en deal med matte att så länge som hon är med och håller en hand på mig och lovar att ta bort honom om han sparkar, bökar eller stör så får han ligga där. Så han låg där en bra stund och matte vaktade situationen så jag kunde vara lugn och slappna av.