Första fiolen

Tänk tillbaka – ja matte tycker att jag skulle dra mig till minnes hur jag var som valp.
Stövlade in och tog alla Royals leksaker för att inte tala om det hemska i att ta hans matte.
Hur jag bet i allt, tog plats och tog mig fram precis över allt. Ville vara nära och fick en det utan en surgubbes blick och grymtande.

Nej – ledsen men hur mycket jag än försöker att minnas så minns jag inte det- och även om jag mindes det så förstår jag inte vad det skulle ha med något att göra … 😉

Sen så säger matte något om första fiol – att det är min roll att ha. Men hur ska jag kunna växa in i den jag har ju alltid spelat andra fiolen? Royal han var först fiol, Diesel är först fiol och mellan mig och Casper så ger jag mig nästan hela tiden – Men nu när jag ger mig för nästan allt som den lilla plutten gör så är det ju kanske lite löjligt.
Sen när jag inte ger mig så blir det nästan överslag och att jag säger till för mycket – men som sagt han är ju lite trög på att förstå mitt först “lägg av” grymtande.

Men vi har faktiskt busat runt ett par omgångar, jag tar en leksak – han biter sig fast och sedan går jag runt med honom hängande i leksaken och skulle han tappa taget så speedar han efter mig och försöker ta den. Får han sedan tag på den så blir jag lite velig om jag får ta tillbaka den eller inte.
Scarlett kampar med valpen

Men när han sen går för långt så blir jag först sur, sedan blir jag riktigt arg. Jag har inte så mycket mellanläge från mes till super bitch.

Vi var inne en sväng på nya tomten, jag fick gå lös och plutten fick vara inne i trädgårdslandet med matte och dra ogräs – han var ganska duktig på att hjälpa till såg det ut som. Sen så kom mofar på besök och hälsade på mig och plutten.

På kvällen när det var dags för sista kisseturen i trädgården så regnade det ute och jag fick vänta i en evighet på att lillen skulle bli färdig. Han skuttade upp på däcket och ville gå in (utan att ha kissat) men till slut så var han så äntligen färdig och fick gå in och jag kunde gå ut. Så bäddade vi ner och i boxlången låg matte och jag och så låg plutten på sin stora kudde på golvet och sov.