Trafikträning

Idag så fick jag lite trafikträning , fick en extra promenad ner till E22 och se på bilarna, lastbilarna som drog förbi.
Inte gå över gatan förrän man suttit fint vid kanten och tittat noga åt båda hållen och sedan på matte för att få ett ok. Sen satt vi och väntade och väntade och såg fler och fler bilar susa förbi- till slut så stannade det en buss.
Den lät mysko när den sänkte ner sig. När jag var liten valp så fick jag stadsträning och åka buss och sånt men herre gud förstå hur länge sedan det var.

Men idag så var det inte för min del – utan momor hade varit och stadstränat sig själv och åkt buss – så när bussen stannade så klev hon av och sedan så gick vi i samlad trupp hem till momor för en kort fika. Momor fick gå med mig en stund och jag förstod varför jag hade på mig det där dumma haltin men det gick bra. Det var ingen bra fika för jag fick inget extra – bara de där tuggbenen som ingen av oss hundar vill ha och äta -men de duger som leksak att jonglera runt med.

På skogsrundan sen så var matte också dum och lät mig ha haltin även då – vilket skräp. Vad är det nu i görningen?
De har börjat att ta undan den enda bädden och flyttats runt lite saker… hmm dessa kluriga tvåbentingar är något i kikaren.