Härlig men trött

Japp – grisen var här på nattis.

Så sent på kvällen när det regnade ute så blev vi utsparakde i trädgården att gå och kissa och sedan fick vi äran att nannan sängen (husse var ju på tjänsteresa så det fanns gott om plats)
Jag la mig till rätta och Casper han nannade en stund och sedan gick han ut och letade upp en annan bädd – han föll för den i datarummet. Men kom in och tittade till oss och kollade läget.

Väl på tidiga morgontimmen så kom han fram till att det vara dags att ut och kissa så det fick vi båda göra och sedan gick vi tillbaka och hade morgonmysstund. Nu blev jag lite purken för grisen knorrade ner sig på min mattes kudde och gossade med henne. Jag låg vid sidan och blev klappade men hmmm nej det är faktiskt min matte först och främst.

Men vägen till en tjejs förlåtelse går via maten – så när Casper erbjöd mig hans frukost så var allt bra. Så till frukost så fick jag massor av färskfoder toppat med lite pyttor – mums vad det är gott!

Vi drog iväg en sväng med bilen ut i stora skogen och fick vars en promenadstund, Casper blev lite kanariefågel när han blev lämnas och fick vänta i bilen men han löste det. Sen bar det av hemmåt igen och vi fick en stunds vilande inne. Solen kom fram och då skyndade vi på att vara ute – vi fick leta isterband i hela trädgården (nytt märke som matte inte alls gillade – lycka för oss!) Sen försökte Casper sig på konsstycket att sno mattes lunch som hon åt utomhus i solen, men det fick han inte men han satt tålmodigt och väntade för att se om det blev några rester. Toppen för då fick jag möjlighet att ta de sista isterbandsbitarna och leta i lugn o ro själv. För i övrigt så hade vi nog fått i oss ungefär lika mycket i vårt aktiva sökarbete.

Vi blev återigen inpackade i bilen och så bar det av till stan och där träffade vi Jasmin som fick Casper – och sedan så åkte vi hem och väl hemma så måste jag säga att jag faktiskt vara ganska så trött. Det är härligt när jag har andra 4-bentingar här men nu behöver jag vila och sova lite extra zzZZZ på er. Så det kunde inte vara bättre för när husse väl kom hem så var han också trött så vi gick o nannade tillsammans.