Pyjamasparty

Diesel har ju varit på besök hos mig massor av gånger men jag har knappt varit hemma hos henne. Så idag på eftermiddagen så gjorde husse och matte sig iordning och det packades en väska – eller mer exakt så packades det faktiskt två väskor en till sig och en till mig verkade det som.

Så bar det av i bilen och så kom vi hem till Diesel, och jag blev så glad att jag fick kolla av hennes “crib” och så packades min bädd upp i hörnan och en påse med mat lämnades över. Sedan så gick husse och matte – jag var så upptagen med att kolla läget hur Diesels “crib” så ut – men se där är lite stökigt för de har inget riktigt kök – jo de har ett riktigt kök men de håller på och renovera och stöka i det. Suck det är så jobbigt när de där tvåbentingarna håller på med renoveringsobjekt och vänder upp o ner på huset – för det blir mycket mindre plats för lek o bus då.

Men hur som jag och Diesel vi kolla av läget och eftersom det var kvällen så förstod jag att jag ju faktiskt skulle sova över och att vi tjejer skulle ha pyjamasparty 🙂 Diesel ville låna min bädd men det sa mobror till henne att hon inte fick så jag fick ha min säng själv. Vi hade sängarna precis bredvid varandra så som det ska vara på ett pyjamasparty. Så jag nannade över och det gick hur bra som helst, fast fram på morgonen så gnällde jag lite och behövde gå ut, vilket Annemie fixade galant. Sen så var det bus och lek i trädgården mest hela dagen. Vi samsades fint om leksakerna och det var inga problem alls oss tjejer emellan. Momor och mofar kom också förbi och då blev jag så glad – ända tills jag sen insåg att de skulle åka hem utan mig. Men de om ju för att hämta mig??!! och så bara åkte de utan mig… suck.

Framåt eftermiddagen och kvällen så var jag trött, så trött att när de sen kom in folk så orkade jag inte bry mig och gå fram till dörren utan låg och slappade i min bädd – ja det vill säga ända till att jag hörde någon fråga efter Scarlett. De var ju husse och matte som kom! Blev blixterglad och försökte att så snabbt jag kunde berätta om allt som hänt. Sen så medan de la ner min bädd och fäll i kassen så passade jag på att knuffa upp ytterdörren och gå ut själv – för jag ville ju inte att de skulle åka hem utan mig. Pyjamasparty med min tjejkompis Diezel är kul men nu ville jag hem.

Väl hemma i trädgården kunde jag konstatera att där varit folk under tiden som jag varit borta och att de hade fällt lite träd – men var ärligt för trött för att orka bry mig. Det kan jag utforska imorgon.
Väl inne så drack jag lite vatten och sen krashade jag i säng. zzzZZZZ