Tjejträff

Idag så kom Diesel direkt på morgonen, så vi struntade i promenad idag utan istället så har jag och Diesel fått leka och umgås i trädgården hela dagen lång.
Från lagom sen förmiddagsfrukost tid runt nio snåret tills eftermiddagen vid 4 snåret så var vi ute. Matte fick vila middag ute med oss och det gick så bra så.
Idags så öste vi ut de flesta av leksakerna och busade med dem, både ihop och var och en för sig. Vi passade också på att bara ligga strax bredvid varandra på däcket och njuta av den härliga solen som värmde på så gott… Livet är bra härligt! Gillar när vi har lite besök så här en hel tjejdag! Vi hade faktiskt ett kort besök från mofar också som kom och tittade på våra träd.

Sen så blev vi faktikst mer eller mindre intvingade vid fyra snåret och då fixades det mat, både till oss och till de där tvåbentingarna och rätt var det var så kom mobror och Annemie och så åt de middag och så kom äntligen husse också hem. Så fick vi tjejer var sitt tuggpen som ska vara bra för tänderna vilket det säkert är men idag så blev det för mycket för min, i vanliga fall stålmage, så det kom i retur inklusive hela kvällsmaten som knappt hunnit ner och vända. Blev så ledsen så – all den goda maten bara försvann till fåglarna att kalasa på.

När sen Diesel gått hem så fick jag lite bröd och pytter att stilla hungerna med och sedan krashade jag i min bädd och sov som en stock. Härlig härligt med sånna här dagar men man blir faktiskt lite trött till slut.