Huvudlös katt

Dagen började lite si så där – en långpromenad med matte direkt på morgonen. Ja det är inget fel på att få en långrunda det är bara det att jag då viste att jag skulle bli lämnad ensam och övergiven. Mycket riktigt så hade husse stickigt och sedan försvann även matte.

När matte väl kom hem igen vid lunchtid så hade hon med sig Diesel. Så vi två tjejor var sen ute i trädgården och strosade runt och busade ihop. Matte passade på att klippa lite i trädgården och vi tjejor hjälpte gärna till med att sprida ut allt det klippta över hela trädgården. Sen så blev det lite gruffigt för de ca 30 leksakerna som fanns i leklådan ute räckte inte till – utan det var självklart så att den saken som Diesel hade i munnen ville jag ha och vise verse. Men det löste sig väl och sen kom vi in i ett flyt där jag sprang runt och jonglerade med min leksak medans Diesel stod och knuffade på matte och fick matte att kasta leksaken och så körde det ett kasta-hämta lek.Så hela eftermiddagen fick vi vara ute i trädgården och busa och leta godis,och fixa trädgårdsarbete – vi hade inte ens tid och lust för att gå in och vila utan det fick matte göra själv.

Vi hade också sönder den stora blå katten när vi kampade om honom- så nu är han en huvudlös katt och den vita fluffiga hjärninnehållet är spritt över gräsmattan- mjukisdjuren som råkar ut för olyckor får åka till Dr matte som opererar och syr ihop dem men gummi och platsleksakerna de dör direkt och får inget andra liv. Så katten han dog direkt!

På kvällen så bestämde jag mig att det var dags fö att spela lite spel, så jag buffade och knuffade på det nya hundspelet som stod på golvet (och har gjort en halv evighet) men det funkade bra för jag fick spela det och det var helt ok och ganska kul. (Får försökta ta och filma det och lägga upp). Efter att både ha fått aktivera kroppen och knoppen så var det dags för en massageomgång. Häromdagen så var jag inte alls intresserade och tyckte det vara lite obehagligt med massagen men inte idag. En härlig djupmassage som fick mig att slappna av så djupt att jag sen somnade ordentlig och både snarkade, sparkade och pratade i sömnen.