Royal förlåt!!!

Förlåt mig:

  • För alla de gånger som jag nöp dig lite i mungipan.
  • För de gånger som jag knuffade och buffade på dig när vi busade
  • För alla de gånger som jag inte lät dig vila i fred utan trampade runt på dig
  • För alla de gånger som jag jabbade dig i rumpan eller på huvudet

Har nu haft Casper på besök och förstår nu precis hur pestigt det kan vara att ha någon aktiv retsticka som ska dra igång bus och lek mest hela tiden…

Casper redo för en punshattack Bita mungipan attack 🙂

Casper kastar sig ut i en staffeattack Flygande staffe attack

Men jag gjorde som du och busade runt ett tag, men sen var jag inte så duktig på att säga slut – eller ytterligare senare stick o brinn när det blev för mycket- men matte hjälpte mig med det. Men det är härligt att få busa runt lite med en annan fyrbenting!

Matte var trött så sen fick vi gå in och vila middag, jag kröp upp till matte i boxlången och vi frågade Casper om man skulle ligga vid fotändan – men han hade inte tid att ligga där i mer än 30 sek sedan skulle han ut och vakta ytterdörren istället. Men när jag tyckte vi vilat färdigt så gick jag ut och la mig i uterummet – då passade han på han kröp upp till min matte och låg på rygg på mattes arm och blev kliad på magen och bara mös. Det gillade jag inte riktig men när jag väl stod och sniffade på honom så kom han på att det nog var dags för en busomgång och att vilandet var slut för den omgången.

Efter bus och lek och även lite vila så var det dags för att sätta igång vibben – jag fick återigen visa Casper hur man gör. Man går upp och sedan stannar man där, idag så funkade det bättre och han försökte inte att springa iväg hela tiden – det gick så bra att vi faktiskt drog upp hastigheten en nivå (samtidigt som han fick godis så gick det som en dans). Jag fick också lite egentid med husse, han kom hem tidigt och jag fick hänga med på en spring runda i skogen. Det var skönt!

Casper & Scarlett sitter på vibben

Min vibrationsplatta är populär för senare på kvällen så kom mofar ner och lånade den också. Själv så krashade jag fullständigt och bara sover ut efter ett par tuffa dagar.

För flera lekbilder se Scarlett och Caspers lekstund