Nya marker och rugbytackling

Dagens promenad gjordes på helt nya marker där jag aldrig varit förrut – så vi traskade på matte och jag. Det fanns en massa gångvägar så vi kunde inte gå vilse. Så vi gick i liste skogsdungar, längs villaområden, förbi skolor och vi hittade även tillbaka till bilen. Vid ett ställe så fick vi gå en omväg för där stod en stor hårig katt och blockerade vägen så vi gick en annan sväng istället.

Mycket i livet kan göras till träning, så när vi passerade en lekplats så fick jag lägga upp framtassarna på en sån där mokajäng som ungarna sitter på och som gungar. Så då fick man träna balansen en stund. När vi var klara med rundan så brummade vi iväg och stannade till vid ett ställe och hämtade upp Casper. Sen bar det av hemmåt med ett litet pitstop i affären innan vi så äntligen kom hem.

Vi fick även idag växlas om lite mellan de olika tomterna men det spelade ingen roll var Casper var för han var alltid på fel ställe och grät och pep lite och när matte sen vilade så fick han sitta i koppel precis hos min matte och jag fick strosa fritt. Det gick utmärkt och jag kunde gå fram och hälsa och sniffa och sedan gå undan igen utan att ha en Casper på ryggen.

En lite slappestund inne hade vi också innan det var dags att gå ut igen, vi var så duktiga och skötte oss att vi fick gå lösa båda två, för vi rushade inte utan lekte lite lungt (idiotrushare är inte så bra för mig ) men så precis när vi började få upp farten och det var dags att avsluta det hela så fick jag en rejäl rumptackling av Casper och drog rakt in med sidan i ett träd. Blev väldigt väldigt förvånad! Efter det så fick vi time out och lugna ner oss inomhus.

Sen så fick Casper testa min vibrationsplatta – men oj vad han var en liten messpropp och ville bara springa där ifrån – så matte fick sen lyfta upp honom och sätta sig framför så att han inte kunde hoppa ner. Jag gick också upp samtidigt för att visa att det inte var farlig men han gillade det inte – (men godisutdelningen när man var på den var helt okej) Men sen så la han sig ner och bara blängde på den som om det skulle få det att sluta skaka under honom – hihi och den var dessutom på lägsta hastighet så han har lite till att utforska.

Är bubblig i magen och det låter som jag svalt en val – vet inte om det är bra eller inte men har kanske gått över tills imorgon.!?