Veterinärkoll

Morgonen började med att kompis Diesel kom, hon kastade sig över mitt halvätna märgben det första hon gjorde.

Sen så var det lugnt en stund innan vi packades in i bilen och fick åka iväg till doktorn, väl framme där så fick jag gå in medans Diesel fick vänta i bilen. Jag fick träffa på Royals favorit vet Tobbe men det var så märklig för han bara hälsade på mig och sedan så fick matte leka veterinär. Hon kände igenom och klämde på mig, kollade öron, tänder osv.
Att ta pulsen på mig visade sig bli väldigt besvärlig – så är det aldrig hemma där går det som en dans (i och för sig så har vi bara gjort det efter massage när jag ändå bara ligger helt utslagen och päser och slappnar av…) Fick också en sån där sak i rumpan som piper – min temp var bra.
Så jag fick godkänt och tror även att matte fick godkänt.

På vägen hem så stannade vi till i skogen och så gick vi en promenad samtidigt Diesel, jag och matte. Vi hittade lite gris och älgspår som vi ville följa och sniffa i men se det fick vi inte alls utan vi skulle gå fint och sköta oss – suck så tråkigt. Sen bar det av hemåt och då fick vi vara ute i trädgården och leta lite kyckling och sedan så fick vi bara ligga och päsa i solen och busa lite ihop.

Summa sumarum – en bra dag!