Skitgris på Blötö

Dagens promenad tog oss en riktig sväng om ut till Blötö och en sväng där – det var en riktig vända och lite så där lagom blött också men idag så var det torrt nog så att vi kom ut över spången. Fick springa lös en sväng och så kollade vi läget. Väl hemma se var husse blöt om fötterna och mina vita strumpor var i olika grå och svarta nyanser. Okej ska jag vara ärlig så var bakbenen mer eller mindre skitiga från tass upp till knä och sedan hela magen var nedstänkt.

Matte gnäller alltid över att jag är en liten skitgris – men jag skulle vilja säga naturbegåvning !
Det krävs sin kvinna för att när det är minus 5 grader kunna komma in med smutsiga kletiga tassar, det krävs också sin begåvning att i 15 cm snö kunna få smutsiga tassar.

Sen så har jag ju turen nu att det inte finns någon Royal att jämföra med – för tidigare så kunde vi vara ute och gå promenad i koppel tillsammans och väl hemma så var jag dunderskitig om tassarna och Royal behövde knappt torkas…

Väl hemma sen så var det som om jag inte fått någon promenad alls för jag skuttade runt och busade och lekte som om jag var hur utråkad som helst och inte fått vara ute något.