Full rulle

Jag fick hänga med, de där tvåbentigarna gjorde sig redo för att gå iväg på kvällen, men jag hade tur för min cape och koppel åkte också fram. Sen gick vi ut i det regnande, haglande otäcka vädret -brrrr. Men vi skulle inte så långt utan det var bara hem till momor och mofar – jag och husse tuffade på och sedan kom sölmatte efter. Väl hemma hos momor och mofar så var där full rulle, alla ungarna var där och Casper.

Men Casper han vet inte sitt eget bästa för han kastade sig över mig för att busa och när jag sedan försökte säga att han var lite mycket så gillade han inte det och vi förstod inte varandra utan det blir lite gruffigt oss emellan. Så de satte in Casper i datarummet, men han bestämde sig för att vara busig och hoppade över så då fick jag sitta där istället. Jag däremot var en duktig tjej och hoppade inte över!

Efter en liten stund så kom även Disel, när alla ungarna och Casper gått hem så fick jag vara lite med Disel och det funkar som vanligt bra. Fick också möjlighet att hälsa på en nykomling i gänget – lillmosters kille. Han kelade lite med mig så han fick godkänt.

Väl hemma sen så krashade jag och sov som en stock på boxlången, jag tänker absolut inte erkänna det men det hävdas att jag faktiskt snarkade lite.. men tar det som hörsägen…