Riktig sommar o lite bråk

..Idag har det varit riktig sommar.
Solen har strålat hela dagen och det har varit helt underbart.
Efter förmiddagspromenaden så fick vi vara ute i gården medans de där tvåbenta åkte en massa ärende.

Sen så har vi busat, det var ett tag sedan det fanns så mycket spring i mina ben att jag sprang runt som en unghund och skuttade och bussade med Scarlett. Men vi hade rysligt skoj och det var massor med bus och stoj.
Fast sen så gick det till överdrift, förbipasserande vovvar och Scarlett gick igång på alla cylindrar och gafflade,
och det är okej till en viss bit. men sen sa jag till henne att hon skulle vara tyst, men icke så nicke.
Som äldste så blev jag ju då lite purken så jag dängde henne i marken och sa “skärp” dig. Men nehe då skulle den lilla madamen mopsa sig och inte alls lyssna på mig. Jag må ha varit lite kass ett tag, men inte att jag har förlorar min position i hushållet och jag tänker då inte tåla att Scarlett inte lyssnar på mig.
Så jag sa till henne med alla största tydlighet att hon gjorde bäst i att inte åma sig utan ligga stilla och koppla av (när hon gör det så släpper jag upp henne igen och allt är bra) men så still kan jag inte säga att hon var hon faktades med tassarna, nöp mig i läppen och lätt som ett litet monster.
Men se vid det laget så hade vi dragit husses ögon till oss och då lugnade det ner sig och sedan fick jag jackpott i allafall. Scarlett fick gå in och vila lite och leka inne medans jag kunde gå och lägga mig och relaxa under träden.
Men vi hade faktiskt riktigt rolig när vi sprang runt och busade, känns bra att börja bli i form igen!