Matte är bäst

.. ja husse han är också bra men nje matte hon trumfar.
Har ingen direkt aptit på morgnarna – tänker inte gå in på om det har att göra med allt gott jag fick i maten innan när jag tog alla tabletter hit och dit eller om det är så enkelt som att jag inte har tid utan ska ut och jaga löptikar …?? Kvällsmaten går ner men frukosten är besvärlig.

Hur som – mat måste man tydligen äta om man är en sticka som jag, särskilt som jag redan hoppas över ett mål mat.
Så filmjölk på och sedan ohej vad det går. Neeehh, men om matte sätter sig ned brediv och tar upp pyttorna med sked då kan jag offra mig och äta, men mitt i allt så lämnade matte över till husse för att hon tänkte gå till jobbet.. Icke så nicke, med STORA STORA ögon tittade jag på henne fnös och bara vägrade förstå hur jag skulle äta maten från skeden när husse höll i den.

Men se så väldresserad matte är, för hon satte sig bredvid mig igen och så matades det färdig.

Väl ute på promenaden med husse så njöt jag i fulla drag och gick där och snusade hit och dit och tvärnitade när jag hittade de underbara kissefläckarna ….som en liten Ferdinand som trivs bra där – där han kan lukta på blommorna…

Det är tur att man inte luktar med ögonen, för mitt ena öga är kasst. Ploppen i ögat (ärrvävnaden) sen förra omgången har nu skavt ett otäckt sår i hornhinnan – så jag antar att jag snart får träffa min favorit doktor igen.. ????