Träningsgrejor

Husse har varit och shoppat, nya springskor så att Scarlett och han ska kunna springa och skutta tillsammans i skogen. Scarlett gottade sig åt att med mer motion måste ju helt enkelt innebära mer mat och energi..

Jag fick också allt som en modemedveten kille behöver, Nike svettband.
Men var väl inte riktigt helförtjust i min present. Svettbanden åker på bakbenen och sedan ska det stegas över ihoprullade badhanddukar. Genom att ha svettbanden på så måste jag liksom lyfta benen högre upp och då använder jag muskulaturen mycket bättre. Suck man ser ju ut som kom och hjälp mig men vad ska man göra mer än jobba på – bygga muskler det är viktiga grejor det.

Som om inte detta var nog så när det var nattedags och vi hade gått sista kvällspromenaden, som för övrigt tog en mindre evighet eftersom det finns så många härliga kissefläckar från en villig singalerande tik någonstans här i trakten. Hur som väl hemma så var det jodepax bad för tasselassarna sedan pevaryl men idag så fick jag strumpor på tassarna – såg ut som fotbollsstrumpor för vovvar. Men igen det var bara att gilla läget och traska runt så lite som möjligt i sina löjliga sockar för att sedan bara hoppa upp på boxlången och nanna.