Boll från himlen

De senaste dagarna så har det varit fokus på trädgården, men trots både mina och Scarletts talanger så har vi inte fått hjälpa till så mycket som vi önskat…
Att gräva fram syrénen hade inte samma inbebörd för alla, de tvåbenta menar ta bort gräs och sånt runt rötterna för att låta de små rotskotten andas och växa sig starka för att (om många år 🙁 ) blir en tät och fin häck. På boxerspråk så betydde det krafta lite, lägg dig på syréne och rulla runt lite… Samma sak vid plantering av lite fler syréner inte heller då var en excellent boxerhjälp efterfrågad… särskilt inte när jag tog en av plantorna och tänkte gå iväg och leka med den…

Sen så hade matte någon av sina brillianta ideer som gick ut på att jag tydligen ska vara i rörelse, så när jag la mig gött tillrätta i jorden och bara slappade så nog kom matte då och ville leka med bollen eller ropade på mig att jag skulle komma. My beauty sleep – blev störd hela tiden!
Men sedan så skulle de tvåbenta iväg på kalas – utan oss. Men som plåster på såret så fick vi vara ute, Scarlett fick vara i gården och jag fick faktiskt hela tomten att härja på. Undrar om det ingick i mattes ide att jag inte ska ligga till mig och att jag därför fick hela tomten att patrullera på.
Man kan ju tro att det inte är så mycket att vakta, men idag må ni tro då hände det mest märkliga,
den trillade ner en boll från himlen. Självklart tyckte jag att det var helt fantastiskt och busade glatt med bollen. Grannpojken han försökte att övertala mig att ta bollen och gå till staketet och ge den till honom – hallåå som om jag skulle ge bort min boll.
När väl husse och matte kom hem så gjorde de just det – gav bort min boll. Men efter en liten stund så kom pojken tillbaka och gav tillbaka min boll till mig! (den var tydligen lite säckig eller nått)
Men efter att jag busat runt med den ett par minuter så var bollen mer platt än rund så härligt platt och greppbar.- så är det med riktiga plastbollar ( inte som min boll i hårdplats som är rund hela tiden hur mycket man än kämpar och försöker)

På kvällspromenaden så såg vi två rådjur, ärlig jag hade inte riktigt tid att bry mig och rådjur- Det är ju en tik som löper så kissefläckarna trumfar rådjuren.