GUBBA DJÄVEL

För exakt ett halvår sedan den 17 november
träffade vi på ett psykfall som SPARKADE Scarlett i HUVUDET.

Idag var det dags att träffa på Gubba Djävlen igen. Idag så var jag jättelugn och gjorde ingenting jag bara stod på stigen, i koppel. När gubben på avstånd började skrika och gorma. Han sa att vi skulle försvinna och att vi inte hade där att göra, att jag var farlig. Han gormade och skrek och sa att jag hade bitit hans golvmopp och att jag hade bitit sönder hans byxben. Jag trodde inte att jag hade sådana krafter att jag kunde åstadkomma skador på avstånd utan att röra hans hund men uppenbarligen så har jag enorma krafter.
Om det blivit en reva i byxbenet av en tand när han sparkade mig i huvudet vågar jag inte svara på, men något bett utdelades aldrig

Efter ett tag så ville matte inte vara sämre utan hon vrålade tillbaka till honom också att så inte var fallet och att vi inte tänkte försvinna ur skogen för hans skull. Då försökte han koppla sin hund som givetvis var lös, den gled ur halsbandet 2 gånger… När de började närma sig oss så la jag mig ner för jag tyckte det var så otäckt. Då skrek gubb satan en mer om att jag var farlig och att jag skulle anfalla. Han gick sedan och hötte med näven och gick så nära så nära matte och mig som han bara kunde och sa att anfaller hon så sparkar jag henna och du ska få se på annat. Jag reste mig upp för det var för läbbigt att ligga ner när han skrek och hyttade med näven men jag stod tätt intill matte och sökte skydd. När han väl passerat så fortsatte han att gorma och matte gormade tillbaka att vuxna människor ska uppföra sig bättre och sedan eventuellt några ord som inte var för mina öron. Jag viftade försiktigt på svansen som jag nästan dragit upp helt under magen när vi sedan började gå igen. Matte tog fram en vante och så lekte vi lite med den och sen när vi gått en liten bit så var det nästan frid och fröjd igen.

Mattes kommentar:
Det värsta djuret av dem alla, Homo Sapien,
Med visa klart defekta avkommor som är både dum, oberäknelig och troende sig vara allsmäktig
(jag överväger också starkt att personen i detta fall inte är vid sinna sinnes fulla bruk och borde sitta på en anstallt eller vara medicinerad!!!)
I djurvärden hade de defekta avkommerna enligt det naturliga urvalet gått under – men tyvärr råder inte samma lagar inom Homo Sapiens värld….

One thought on “GUBBA DJÄVEL”

  1. Jag ska komma och morra lite på honom lilla Scarlett så ska du se att han inte rör en fluga, någonsin igen! Rottis-slabb från kusinen!

Comments are closed.