Gastrointestinala blödningar

Med hjälp av min bajspåse som lämnades in till veterinären så kom de fram till att jag har gastrointestinala blödningar. Det syns inget i pluttet men tydligen så finns det små blödningar i tarmen iallafall. Så nu ska jag få någon annan medicin som ska hjälpa mag- tarmslemhinnan att må bra och vi ska även testa ett morfinpreparat ett par dagar istället för previcoxen. Tydligen ska jag även få lite sprutor med järn i, undrar hur der ser ut ett litet järnrör som de sprutar in ????
Så med dåliga blodplättar och för lite syre i kroppen så har hjärtat fått gå på högvarv och inte riktigt funkat som det skulle när jag blivit upphetsad.

I övrigt så har dagen varit en slappedag, för matte har varit sjuk – igen. Men det finns få saker som funkar bättre mot feberfrossa än två täcken och en boxer på var sida om sig.

Scarlett och jag såg också till att skälla ut den retfulla katten som bor hon grannen – ja man kan väl säga att vi skällde ut den rejält. Men den är sååå retfull och bara ligger där och tittar på oss genom staketet och svajar lite med svanen, hade staketet inte varit där då jäklar….