Stressad

Det finns få saker i livet som stressar mig mer än detta!

När det möbleras om!
Ingenting är där det ska vara och det är trångt och besvärlig att komma fram,
det riktigt knyter sig i magen på mig och jag blir orolig.

Idag så hände det, husse åkte iväg och matte fick en lysande (?) ide – att möblera om, som tur var så fick vi vara ute i trädgården under större delen av detta hemska skeende. Men sista delen så var inne, men jag bara backade och sen gick jag och la mig i uterummet och ville inte se, när det sen inte tog slut så smög jag upp för trappan och la mig i sängen. När det väl var klart och alla sakerna kringflyttade så fick jag och matte gå igenom allt igen, och jag fick testa på att lägga mig på boxlången igen – men se det är inte samma sak när den inte står mot väggen som tidigare, och vattenskålen var flyttas och soffan, bord och skänk likaså.

Scarlett, hon brydde sig inte så mycket, hon gick tom runt och kollade vad som hände. Men när matte höll på att knuffa soffan mot henne så gick hon undan. Efter att ha kollat att hennes matskål fanns kvar, hittat vattenskålen, hennes bäd och leksakslådan så var hon helt nöjd och tillfreds och brydde sig inte mer om det.

Men jag tycker det är jobbigt när mina cirklar rubbas så, men det tar ett par dagar och sedan är detta säkert okej. (Fast jag gillar inte att jag kan stötta emot ett blomblad när jag ska lägga mig på boxlången eftersom den numera står framför den låga fönsterkarmen). Men så är det – även stora tuffa killar har sina demoner och hemsketer som stressar upp dem…

Som plåster på såret så fick vi en extra runda sent på kvällen där vi fick på vägen istället för i skogen. Det hade gått en löptik där tidigare så den rundan var helt okej för min del.