Bökigt i sängen

I natt så var det lyxigt och vi fick nanna i sängen. Men vad bökigt det är att de där tvåbenta måste ligga där och ta upp massa plats.

De ligger inte stilla, snurrar hit och dit, knuffar och buffar på en och som om inte det var nog så är matte som en kärnreaktor i värmealstring så man knappt kan stå ut. Scarlett hon gillar att ligga under täcket men efter en timme eller så under mattes täcke så kommer hon frustande ut och lägger sig flämtande i hallen för att kyla av sig.
Själv så fick jag knappt plats för i morse så låg jag med halva rumpan utanför sängkanten, lite till och jag hade trillat ur sängen. Men i samma rörelse som matte steg upp ur sängen så flyttade jag på mig och låg på kudden och sträckte ut mig över hela sängen – äntligen fick man lite plats!.
… och kom aldrig mer och säg att det är boxerbök, eller att boxrar är bökiga i sängen – för hallihallå ni tvåbenta kan då inte ligga stilla. och husse gnäll inte på min snarkning, så ska jag inte gnälla över dina timmerstockar…

Vet inte vad man ska säga om vädret, men jag trodde det var över med superkallt och is i vattenskålen ute och sånt där hemskt som hör vintern till, med det var vad morgonen bjöd på men på eftermiddagen så var solen frame och det var lite mer vårkänslor – ända tills regnet kom och vi gick in.