Dåligt upplägg o skrik

Dagens runda med viltspår bar sina spår av dåligt upplägg.
Klövarna var med men inget av det andra, selar, linor och framförallt inga plastband…

Men de tvåbenta var lagom uppfiningesrika och det lades spår med torkade nedfallna pinnar som markörer upp i trädgrenarna. Under liggtiden så gick vi en liten runda och det kan jag säga att det hade varit en hel del grisar och bökat där, vi hittade deras gyttjepöl. Såg nästan lite mysigt ut som om man skulle ha hoppas i och rullat runt där i gyttjan – men det var ingen av de tvåbenta som var med på den iden.

När det sen väl var dags för spåret så gick jag fint och bra utan några bekymmer, ja okej då det var ett litet bekymmer efter ena vinkling där jag glatt tuffade på längs stigen och inte insåg att spåret bara hade följt stigen ett par steg innan den vek av. Väl i spårslutet så hittade jag klöven, men jag brydde mig faktiskt inte om den utan den fick matte ta och sedan gick vi tillbaka till bilen. Scarlett hon löste sin uppgift galant också och hon bar klöven tillbaka till bilen och där blev hon faktiskt lite orolig att jag skulle ta den.

Väl hemma så fick vi vara ute och leka i trädgården, när jag sen gick in så haltade jag.
Högerbenen ville inte alls som jag ville, när jag sen väl hade lagt mig tillrätta och vilade med husse så kom matte och vrålade vakna. Man skulle kunna tro att huset höll på att brinna ner, men det var bara en fästig som hade bitit sig fast på ryggen som hon inte kom åt att ta bort själv. Så mycket väsen för ingenting, dessa dramatiska tvåbentingarna. Nu ska jag fortsätta och vila mig i form så att högerbenet hänger med och låter mig göra det jag vill !