Tufft uppdrag

För att inte stirra upp varandra för mycket (med andra ord att jag inte ska skälla som en dåre så fort något går förbi och med det dra igång Royal också och sedan jagar vi upp varandra så där lite lagom…) så hade vi varsin tomt att vara på idag. Vilket resulterade i en mycket lugnare och harmoniskare dag för alla parter
Någon promenad blev det inte idag heller, som kompensation så fick vi ett riktigt tufft uppdrag.

Igår så fixade matte helt underbart godis till oss, leverlimpa (se mer under recept)
Jag satt som klistrad i köket och stirrade in i ugnen och sniffade… vi fick bara smaka lite igår med idag blev det bättre utdelning.

Idag så fylldes ett antal toarullar med leverlimpa och gömdes på strategiska ställen på respektive tomt.
Och jag kan säga att de var klurigt gömda, tex i noshöjd inklämd i en grenklyka. Så den första hittade jag efter en stunds letande. Royal hade också sin först ganska snabbt, sen fick matte starta om brossan så han förstod att det fanns mer att leta upp. Jag däremot blev helt förtvivlad för att jag inte kom in på brossan sida och kunde leta upp fler (det tog ganska så mycket övertygande från matte om att jag också hade fler att hitta) Det var ett sånt tufft uppdrag att det faktiskt behövde lite hjälp och hintar från mattes sida, lite handpekningar och så – men tillslut så var det klartecken från båda att allt var hittat.