Gnäll duo

Jag får nog akta mig lite, för detta var på gränsen!

Idag var jag så taggad på att simma så det var helt otroligt, så jag gnällde, grätt, gläfste, skällde och skakade i hela kroppen
och självklart så lyckades jag få med mig brossan i detta också.

Så medans husse och matte så snabbt som möjlgt försökte få på oss flytvästarna och få fram leksaker och göra all färdigt, så var jag helt uppstimmad och i sinnet redan i bassängen. Det har hänt en gång tidigare att jag varit så taggad att det slagit över och resulterat i att jag inte alls fick simma den gången utan bara titta på. Jag kände de vibbarna idag också och fösökte att lugna ner mig men se det bara gick inte – De stolliga badtokia boxerduon i farten!!!
Till slut så fick vi då äntligen kasta oss i vattnet och paddla på. Royal är duktigt på att simma och han simmar så fint i sina åttor och svänger och höger och vänster och så lite vanliga längder emellanåt.
Men han har en mycket ful ovanan som jag HATAR, ibland så använder han mig som språngbräda.
Eftersom jag alltid simmar tätt intil honom för att se om jag kan ta leksaker och att jag inte missar något så sparkar han ifrån genom att använda min rumpa som språngbräda, grrrrr mooorrrrr vad sur jag blir då!
Men tro inte att jag tänker simma längre ifrån honom – för då kan jag ju faktiskt missa något!