Kalas för alla utom mig..

Idag var det mängdkalas, med 4 födelsedagsgrisar som firades och stök och skojigheter.
Ja, för alla utom mig, jag firades inte och jag fick inte göra något skojsigt alls.

Scarlett fick iallafall ut och busa runt lite med Dexter, mosters valping. En rottis/schäfer mix (Självklart ingen mix utan bara en rottispojk) som även om han bara är en valping så växer han massor han har nu hunnit bli större än Scarlett.
Men den tjejen hon har full kroppskontroll och är snabb som en vessla, så hur mycket Dexter än skuttade och busade och försökte få tag i henne (han ville testa om han kunde buffa till henne lite och visa att han var stor o stark) så vek hon bara undan och gäckade honom hela tiden. Så medans de sprang runt och hade kul så fick jag ligga i uterummet och titta på mitt märgben. Jag fick inte ens gulla med Diezel, som också var med.

Fast när alla de andra hade gått hem och bara Diezel var kvar så fick jag hälsa lite lite på henne, men honv ar lite snarstucken för hon trodde att jag skulle ta hennes märgben, men se det bryr jag mig inte det minsta om. För att visa henne det så skickade jag henne ett par halvätna märgben hem – som en liten kärleksgåva från mig.

2 thoughts on “Kalas för alla utom mig..”

  1. Sorry, självklart är du inte det du stora Rottispojk.
    Tänkte på Diezel och så blev det så fel…

Comments are closed.