Husse kom

.. ja kom med här nu husse så ska vi visa var älgarna har gått.

Vi traskade iväg på en bra promenad idag och vi fick leda vägen och visa var vi hade sett älgarna och sedan när vi traskade ut i skogen så kunde vi följa lite älgspår hit och dit. Det luktade gott och var så häftigt, jag hittade ett par ställen med frysta godisar men när jag lät bli dem så fick jag annat godis av husse. Kanske inte riktigt lika gott men man gör ju husse glad också 🙂

Brossan börjar bli gammal för när vi gick över ängen så rykte han till och jagade iväg,
fast nu var det en stillastående tistelbuske som stack upp ur snön som han jagade iväg till,
och från den så jagade han iväg till en annan tistelbuske han såg, när han kom till den tredje och sista tistelbusken och insåg att han sett fel, så skuttade han runt ett lite varv och sedan stannade han så matte fick tag i honom igen.

Sen försvann de där tvåbentingarna iväg på en stadsrunda och vi fick möjligheten att vila upp oss,
återigen jag bara säger det det att soffan är skön och mysig att vila i. Tydligen så får man inte det,
en boxertös ska uppenbarligen inte heller stå på bordet och titta ut genom fönstret. Jag måste bara lära mig att rätta till duken igen för då kan de aldrig se att jag varit uppe på bordet. Fast jag visade mitt cirkustrix, när jag kom skuttande och hoppade upp i soffan genom att hoppa över ryggstödet (så har ni funderat på att ställa för vid sidan av soffan så att man inte kan smyga upp i soffan – så tänk om för som den grasiösa tös jag är så är det inga bekymmer att hoppa upp över ryggstödet. ) Såna uppvisningar får husse och matte att bara sucka..