Einstein..

De är nedvärderande mot lilla mig!
OCh säger att jag inte är någon Einstein – detta är en orättvis och nedvärderande kommentar som säkert har att göra med att jag är tjej!

Om det nu är så att vi är tre på nedervåning och jag hör någon gå ner från ovanvåningen i trappan, då är det väl klart att jag ska LARMA – mullra lite eventuellt även dra upp lite rumpragg.
För innan jag ser att det verkligen är matte så kan det ju faktiskt vara en tjuv, som via en helikopter, stege eller tomtens släde obemärkt har tagit sig in på ovanvåningen och sakta är på väg ner för trappan för att tex stjäla min mat!

Detta fenomen kan också inträffa om det plötsligen kommer ut någon från badrummet, min första reaktion är inkräktare (inte att husse eller matte har duschat och jag missade att de gick in i badrummet).
Fast jag är inte sen att ändra uppfattning, för så fort jag ser att det är någon som jag känner så viftar jag på svansen och dansar hula hula dansen.

Idag så blev det lilla rundan jag o brossan tillsammans med husse, trampdynan har nu läkt ihop så pass att det finns en skyddande hinna och det har regnat så snön är mjuk så jag slapp ha något sko på mig. Vi möte en rottweiler som gruffade lite så jag svarade tillbaka med ett litet gruff och sen ingen mer – så jag kan faktisk vara väldigt duktig också!! (så det sååååååå)
Matte hon ligger och snörvlar i sängen med kråka i näsan – dessa tvåbentingar de klara ingenting!

Brossan var ute och spatserade på tomten men matte hämtade honom och sa att han varit så där konstig igen och fått ett anfall eller nått.