Simfötter i snön

Igår så fick vi bara en liten runda, utifall att jag nu skulle få ett darrigt moment igen.
Men det är ingen fara med mig och jag mår toppen. Ett litet dramaqueen moment även för en stor start kille kanske ??

O dagensmorgonen började inte bra, istället för den vanliga helgrutinen att han får gå ut och kissa i trädgården och sedan kommer det stora tillfället när man får smyga upp för trappan, kasta sig upp i sängen och pussa husse för att sedan glida ner och lägga sig tillrätta – nästan likt Sir Väs. Men vi hade inte mer än lagt oss tillrätta innan telefonen ringde och husse for upp och iväg med bilen. Det var helt fel rutin och båda skällde och undrade vad som hände – matte var hemma och såg till oss och sen tog det inte så lång tid innan husse var hemma igen – skönt!

Senare så blev det en något längre promenad, jag försökte hålla utkik efter älgarna men nope såg inget (inte mer än de tidigare spåren som eftersom de är så djupa fortfarande höll kvar älgdoften helt fantastiskt)
men det kräver sin man att gå i snön. Det är nämligen skara så det är det höll – det höll inte, det höll inte , det höll nästan och så var det där man traskade fram. Scarlett hade det lite lättare och smög lite bättre uppe på snön – men så fläkte hon tassarna till max och sträkte ut simhuden mellan tårna så mycket det bara gick, så hon traskade på som om hon hade små simfötter som tog henne fram (något bättre) över snön.