Att gå i vatten

Det finns ett underbart ord, det kallas kompledig.
Idag var matte kompledig. Så vi började dagen med att vila lite extra
Och sedan så fick vi vars en runda i skogen. Jag kan berätta att det nu finns någon som
är i början på löpet – mumm det luktar underbart gott!

Efter promenaderna så fick vi leta lite godis i trädgården, det är ganska mycket snö nu så det är lite bökigt att hitta dem, men det är bara att kämpa på. När vi sedan låg skönt på vår madrass och bara relaxade så blev det plötsligt fart på matte. Täcken på och kisselura och sen in i bilen, vi körde en stund och sedan på vägen så hade vi först ett riktigt snöstorm och sedan efter ett tag så hittade vi husse. Med husse väl i bilen så fortsatte resan – det tog tid och var riktigt tråkigt.

Vi kom fram till ett nytt ställe som luktade massa hundar och andra djur, fast nje det var nog inte helt nytt tror vi har varit där för länge länge sedan. Efter en liten kisserunda så gick vi in i ett litet ställe som hete där den som bodde hete Rehab eller något sånt stod det på dörren,
Scarlett fick vänta kvar i bilen. Där inne fanns en tjej som tittade på mig, och kände och klämde lite på mina stora fina muskler och sen fick jag gå och posera runt lite i rummet. Efter att hon hade tittat och klämt och masserat mig lite så fick jag gå in i ett jättestort akvarium.
Avarkium
Gå ivatten
Väl inne så stängde de dörren och sen tappade de på vatten. Så som en gigantiskt fisk stod jag nu i ett akvarium med husse och matte glatt hurrande och stojande bredvid. Då plötsligt så rörde sig golvet under mig och jag var tvungen att börja gå för att inte stöta rumpan i baksidan på akvariumet. Sen fick jag gå en stund i vattnen, med lite olika mängder vatten och lite olika snabbt. Det var lite spännande men inget jag direkt älskade sen var det ganska skönt att få komma ur akvariumet och få duscha lite innan det vara dags att åka hem igen. Fast innan vi åkte så skulle de där tvåbenta prata hit och dit, jag tror de pratade om mig. Promenader, massage och annan träning som jag ska ha för att bli en ännu större och snyggare kille (eller för att mina knän ska hänga med bättre ???) jag vet inte vilket av det det var..

Om resan dit tog tid så var det inget mot var det tog att ta sig hem, snöoväder och mörkt och rusk nej det gör det inte till en kul bilfärd så det var skönt när vi äntligen kom hem och kunde få sträcka ut sig på madrassen och snarka lite..